Nem tudod milyen ajándéknak örülne? Add át a döntés szabadságát és válassz AJÁNDÉKUTALVÁNYT!

Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/542-8928
vagy írjon: erabera89@gmail.com

#tamogasdahelyit

#TAMOGASDAHELYIT

 

A koronavírus okozta gazdasági helyzet segítésére létrehozták a #tamogasdahelyit kezdeményezést. Célja, hogy az emberek magyar tulajdonú vállalkozásoktól, webáruházakból, kereskedőktől vásároljanak, ezzel segítve a vállalkozásokat, hogy talpon tudjanak maradni ebben a nehéz időszakban.

 

A Virág Falu is csatlakozott ehhez a kezdeményezéshez, mivel fontosnak tartom, hogy vevőként részesítsük előnyben a helyi, magyar vállalkozások termékeit, és bízok abban, hogy minél hamarabb sikerül átvészelni ezt az időszakot.

 

Magyar tulajdonú vállalkozásként szeretettel várom az online vásárlókat a webshopban, a kezdeményezés keretein belül az alábbi kedvezményt biztosítva:

 500 Ft kedvezmény 

5000 Ft rendelési összeg felett.

 

Kuponkód:  VF500 

A kupon az akciós termékekre is felhasználható a megadott rendelési összeg felett. A kuponkódot a kosár oldalon írd be a "Kuponkód" mezőbe, és a mellette lévő pipával tudod érvényesíteni.

A megjegyzés rovatba írt kuponkódot csak abban az esetben tudom elfogadni, és utólag érvényesíteni, ha a rendelési összeg meghaladja az 5000 Ft-ot (a szállítási költség nem számít bele).

 

#tamogasdahelyit weboldal: https://tamogasdahelyit.hu

 

#tamogasdahelyit Facebook oldal: https://www.facebook.com/tamogasdahelyit

 

Köszönöm, hogy ha a Virág Falut választod!

 

Üdvözlettel:

Szagán Erika